Reviews 

Booking.com : 9,7
Capdagdestudio:  ⭐⭐⭐⭐⭐ (5,0/5) 

Henkjan R.  (Nederland) - September 2021

Fijn appartement met een mooi uitzicht
"Fijn appartement met een mooi uitzicht over de haven en een goed bed! We hebben genoten van deze locatie. We hebben het heerlijke zwembad gebruikt. De locatie t.o.v het het uitgaansleven is perfect, niet de lasten wel de lusten."
 Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ 


Rudy K. (Nederland) - Augustus 2021

Een absolute aanrader!! 

"Na jaren veel te hebben gehoord en gelezen over de Village Naturiste in Cap d' Agde gingen we dan eindelijk zelf eens. We werden opgevangen door de vriendelijke, behulpzame en Nederlandse hostess Anouk, dat voelde zeer welkom. We wilden graag in de buurt van de actie zitten, maar ook weer zo dat we rustig konden relaxen als we dat wilden. Dat is precies de plek van dit appartement ! Op slechts een paar minuutjes lopen van de hotspots kun je in hun appartement ook heerlijk rustig relaxen en genieten. Vanuit het appartement op 3 hoog heb je een prachtig uitzicht op de haven, de boulevard en de zee. Lekker met de glazen schuifdeuren helemaal open zodat je eigenlijk buiten zit. Ook 's nachts lekker met de schuifdeuren open geslapen! Het appartement zelf is brandschoon en zeer stijlvol en fris ingericht. Alles is nieuw en er is heel goed nagedacht over inrichting, interieur en benodigdheden. Super handige dingen als de verrijdbare hoge tafel en diverse dingen om het je makkelijk te maken zoals een kluis, tosti-apparaat of de grote badhanddoek. Een absolute aanrader!! "

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

 

Ulrich S. (France) - Augustus 2021

Erg goed
"Een appartement vol charme en zeer aangenaam. We bewaren het adres zorgvuldig voor ons volgende verblijf."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ 


Leroy v. (Nederland) - Juli 2021

Perfect appartement
"Zoek je een goede plek om te slapen in Naturist Village? Zoek dan niet verder! "

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ 

 

Xavier B. (Frankrijk) - Juni 2021
Waardering
"Mooi appartement zeer functioneel."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ 


Christian T. (Frankrijk) - Juni 2021
"....het ontwerp van deze studio is zeer goed doordacht om de huurders een aangenaam verblijf te bieden. Het is gewoon prachtig, comfortabel, schoon, met een prachtig uitzicht op de haven en de zee. Niet ver van het strand, het is ideaal gelegen dicht bij het entertainment, terwijl het rustig is. Glimlachend, stralend en attent, om ervoor te zorgen dat u uw verblijf in goede omstandigheden doorbrengt, is Anouk echt een charmante welkome gastvrouw. Nogmaals bedankt en tot snel. . ."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas S. ( ) - Juni 2021
Silverline Venus
"
Geweldig appartement, geweldige ontvangst, alles is perfect. Bedankt voor alles en tot de volgende keer, Thomas"
Beoordeling:  ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Sophie (Nederland/Frankrijk) - Juni 2021
Fantastisch
Pluspunten : Super appartement; méér  dan zijn prijs waard!
"Wij hebben genoten van dit moderne, comfortabel ingerichte en super schone appartement! Het uitzicht is subliem, het was een feest om in de ochtendzon te ontbijten, met zicht op de haven en in de verte de zee. De airconditioning werkt perfect en is stil, het kingsize bed is geweldig. De douche is niet heel groot, maar de regendouche geeft een volle warme straal!
Anouk is de ideale gastvrouw: hartelijke ontvangst met een grote glimlach, zeer attent, ze neemt de tijd voor je en kan je veel informatie geven over het dorp. Het is altijd beschikbaar. TOP!
De locatie is ook uitstekend, het strand en de uitgaansbuurt (geen lawaai gehoord) zijn beide dichtbij en je loopt er "in een mum van tijd"
Kortom: aangenaam verrast en boven verwachting Een verblijf in dit appartement is de prijs meer dan waard! We zullen zeker terugkomen!"
Minpunten: geen
Beoordeling:  Booking.com 9 



Philippe (Frankrijk) - Mei 2021

Schitterend appartement
"Super !!!! echt de gastvrouw is super aardig en het uitzicht vanuit het appartement is magnifiek.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding"
Beoordeling: Booking.com 10 en ⭐⭐⭐⭐⭐



Edwin (Nederland) - Mei 2021
Een top verblijf
"
Vanaf de zeer hartelijke ontvangst door de medewerkster van het verhuurbedrijf tot het uitchecken door dezelfde dame, die zelfs ook Nederlands sprak, hebben we genoten van een geweldig appartement. Het uitzicht is adembenemend op de nieuwe boulevard, de haven en zee. Zelfs in het hoogseizoen moet het hier lekker rustig zijn en toch is het centrum van het naturistedorp maar enkele minuten lopen. Het was nog mooier dan op de foto's. Compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Hier gaan we zeker terugkomen."
Beoordeling: Booking.com 10 en ⭐⭐⭐⭐⭐


Imperauto d.(Frankrijk) - Augustus 2020
Prettig verblijf
"Zeer warm welkom van Anouck, ze was in staat om al onze vragen perfect te beantwoorden ... ze was erg gastvrij, glimlachend en sprankelend en beschikbaar wanneer we haar nodig hadden. We hielden van ons verblijf , het appartement was perfect - niets van te zeggen, goede locatie, rustig, schoon en mooi en vooral heel modern en comfortabel. Aanrader!👌👍"
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐