Reviews 

Booking.com:  9,7
Blootkompas:  9,3
Naturismegids:  10 

Capdagdestudio:  ⭐⭐⭐⭐⭐ (5,0/5)

 

Ingrid v. (Nederland) - Juli 2022
Appartement in top conditie
"Van 3-7-22 tot 10-7-22 hebben wij in dit prachtige appartement mogen verblijven. De eigenaar van dit appartement brengt hier zelf ook zijn vakanties door en dat merk je. Werkelijk alles is aanwezig en het is super schoon. Het appartement is recent helemaal verbouwd er zit een super werkende airco in en de warm water voorziening is briljant. Het appartement staat op een top locatie dicht bij alle activiteiten zoals het strand en restaurants binnen enkele minuten lopen ben je daar. Maar trek je je 's-avonds terug dan ervaar je geen hinder van de uitgaansgelegenheden. Wij werden welkom geheten door een super vriendelijke gastvrouw , die ook tijdens onze vakantie regelmatig vroeg als alles naar wens was, waar maak je dit nog mee."

 Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐ ⭐capdagdestudio 

 

Rob S. (Nederland) - Juni 2022

Geweldige studio op de meest unieke plek ter wereld
"Een echt complete studio, zeer schoon en een geweldig uitzicht op de haven. Een rustig plekje in het naturistendorp maar toch dichtbij alle plezier en gezelligheid. Ook een groot compliment voor de gastvrouw Anouk!! Haar service is geweldig!!! Wij zijn fan!! Ik kijk ernaar uit om terug te gaan"👍🏼
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐ ⭐capdagdestudio
                         Naturismegids: 10

 

Michael B. (Ivory Coast) - Mei 2022

Lovely!
"Zeer mooi appartement in het rustige deel van Agde. Goed uitgerust en met geweldige steun van de zeer aardige gastvrouw Anouk en haar man. Dit is alles wat u nodig heeft voor een perfect verblijf in Agde. We zullen zeker terugkeren."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐ ⭐capdagdestudio 


Sabine K. (Duitsland) - Mei 2022
Geweldig appartement

"Een heel mooi, licht appartement met een prachtig uitzicht. Bovendien heeft het een groot en comfortabel bed en is alles echt schoon. De verhuurders zijn erg gastvrij en helpen je graag bij vragen. Bovendien is het niet ver naar de clubs en bars, maar heb je 's nachts toch je rust."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐capdagdestudio

Teun  (Nederland) - Mei 2022 

Totale ontspanning
"Heb dit appartement als verassing geboekt voor mijn partner en mij...foto's en omschrijving komen overeen met de werkelijkheid....we zijn top opgevangen door de hostess wat een vervolg kreeg in een top verblijf....genoten van zee, strand, terassen, restaurants en alles wat de Village naturisten te bieden heeft... we komen dus graag terug en kunnen dit appartement iedereen aan bevelen."
 Beoordeling: Blootkompas 9,4
                         Naturismegids: 10

Henk en Ingrid  (Nederland) - Februari 2022

Een weekje heerlijk genoten (sept. 2021)

"We hebben een weekje heerlijk genoten van deze luxe studio. De studio is van alle gemakken voorzien, een heerlijke douche, airco, complete kleine keuken en goede koelkast. Naturisten resort Cap d' Agde is een unieke plek op aarde en door de ligging van deze studio kun je daar naar behoefte van genieten. Wat is er nu lekkerder dan een vers croissantje in het ochtend zonnetje te nuttigen na een heerlijk nachtrust in de royale boxspring. Het strand is op 5 minuten lopen afstand, een heerlijk naturistisch zwembad in de achtertuin. Een drankje aan de overkant bij de haven en s'avonds lekker eten aan het strand en dat alles zonder ongemakkelijke kleding. Het uitzicht over de haven is geweldig en uniek."
 Beoordeling: Naturismegids.nl 10


Henkjan R.  (Nederland) - September 2021

Fijn appartement met een mooi uitzicht
"Fijn appartement met een mooi uitzicht over de haven en een goed bed! We hebben genoten van deze locatie. We hebben het heerlijke zwembad gebruikt. De locatie t.o.v het het uitgaansleven is perfect, niet de lasten wel de lusten."
 Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ capdagdestudio


Rudy K. (Nederland) - Augustus 2021

Een absolute aanrader!! 

"Na jaren veel te hebben gehoord en gelezen over de Village Naturiste in Cap d' Agde gingen we dan eindelijk zelf eens. We werden opgevangen door de vriendelijke, behulpzame en Nederlandse hostess Anouk, dat voelde zeer welkom. We wilden graag in de buurt van de actie zitten, maar ook weer zo dat we rustig konden relaxen als we dat wilden. Dat is precies de plek van dit appartement ! Op slechts een paar minuutjes lopen van de hotspots kun je in hun appartement ook heerlijk rustig relaxen en genieten. Vanuit het appartement op 3 hoog heb je een prachtig uitzicht op de haven, de boulevard en de zee. Lekker met de glazen schuifdeuren helemaal open zodat je eigenlijk buiten zit. Ook 's nachts lekker met de schuifdeuren open geslapen! Het appartement zelf is brandschoon en zeer stijlvol en fris ingericht. Alles is nieuw en er is heel goed nagedacht over inrichting, interieur en benodigdheden. Super handige dingen als de verrijdbare hoge tafel en diverse dingen om het je makkelijk te maken zoals een kluis, tosti-apparaat of de grote badhanddoek. Een absolute aanrader!! "

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ capdagdestudio

 

Ulrich S. (France) - Augustus 2021

Erg goed
"Een appartement vol charme en zeer aangenaam. We bewaren het adres zorgvuldig voor ons volgende verblijf."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ capdagdestudio


Leroy v. (Nederland) - Juli 2021

Perfect appartement
"Zoek je een goede plek om te slapen in Naturist Village? Zoek dan niet verder! "

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ capdagdestudio

 

Xavier B. (Frankrijk) - Juni 2021
Waardering
"Mooi appartement zeer functioneel."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐capdagdestudio 


Christian T. (Frankrijk) - Juni 2021
"....het ontwerp van deze studio is zeer goed doordacht om de huurders een aangenaam verblijf te bieden. Het is gewoon prachtig, comfortabel, schoon, met een prachtig uitzicht op de haven en de zee. Niet ver van het strand, het is ideaal gelegen dicht bij het entertainment, terwijl het rustig is. Glimlachend, stralend en attent, om ervoor te zorgen dat u uw verblijf in goede omstandigheden doorbrengt, is Anouk echt een charmante welkome gastvrouw. Nogmaals bedankt en tot snel. . ."
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐capdagdestudio

Thomas S. ( ) - Juni 2021
Silverline Venus
"
Geweldig appartement, geweldige ontvangst, alles is perfect. Bedankt voor alles en tot de volgende keer, Thomas"
Beoordeling:  ⭐⭐⭐⭐⭐ capdagdestudio

Sophie (Nederland/Frankrijk) - Juni 2021
Fantastisch
Pluspunten : Super appartement; méér  dan zijn prijs waard!
"Wij hebben genoten van dit moderne, comfortabel ingerichte en super schone appartement! Het uitzicht is subliem, het was een feest om in de ochtendzon te ontbijten, met zicht op de haven en in de verte de zee. De airconditioning werkt perfect en is stil, het kingsize bed is geweldig. De douche is niet heel groot, maar de regendouche geeft een volle warme straal!
Anouk is de ideale gastvrouw: hartelijke ontvangst met een grote glimlach, zeer attent, ze neemt de tijd voor je en kan je veel informatie geven over het dorp. Het is altijd beschikbaar. TOP!
De locatie is ook uitstekend, het strand en de uitgaansbuurt (geen lawaai gehoord) zijn beide dichtbij en je loopt er "in een mum van tijd"
Kortom: aangenaam verrast en boven verwachting Een verblijf in dit appartement is de prijs meer dan waard! We zullen zeker terugkomen!"
Minpunten: geen
Beoordeling:  Booking.com 9 


Philippe (Frankrijk) - Mei 2021

Schitterend appartement
"Super !!!! echt de gastvrouw is super aardig en het uitzicht vanuit het appartement is magnifiek.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding"
Beoordeling: Booking.com 10 en ⭐⭐⭐⭐⭐capdagdestudio


Edwin (Nederland) - Mei 2021
Een top verblijf
"
Vanaf de zeer hartelijke ontvangst door de medewerkster van het verhuurbedrijf tot het uitchecken door dezelfde dame, die zelfs ook Nederlands sprak, hebben we genoten van een geweldig appartement. Het uitzicht is adembenemend op de nieuwe boulevard, de haven en zee. Zelfs in het hoogseizoen moet het hier lekker rustig zijn en toch is het centrum van het naturistedorp maar enkele minuten lopen. Het was nog mooier dan op de foto's. Compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Hier gaan we zeker terugkomen."
Beoordeling: Booking.com 10 en ⭐⭐⭐⭐⭐capdagdestudio

Imperauto d.(Frankrijk) - Augustus 2020
Prettig verblijf
"Zeer warm welkom van Anouck, ze was in staat om al onze vragen perfect te beantwoorden ... ze was erg gastvrij, glimlachend en sprankelend en beschikbaar wanneer we haar nodig hadden. We hielden van ons verblijf , het appartement was perfect - niets van te zeggen, goede locatie, rustig, schoon en mooi en vooral heel modern en comfortabel. Aanrader!👌👍"
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ capdagdestudio